Friday, January 1, 2016

Selamat Tahun Baru 2016

Assalamualaikum semua;

Image Souce: Google Image

Apa azam tahun ni? Sikit ke banyak?
Eh... azam tahun lepas dah tercapai ke?
Ke carry forward ke tahun ni pulak?
Tu carry forward dari tahun bila lagi tu yer? 

Hahahha... takper, selagi ada usia, carry jer lah!
Asalkan yang baik-baik ajer azam kita tu kan?
Apa salahnya sambil-sambil carry forward tu kita upgrade lagi.
InsyaAllah, jika ia dah ditakdirkan untuk kita.
Bila tiba saatnya yang dah DIA tetapkan, pasti jadi milik kita.

Cakap pasal Azam 2016 ni, Ayu pun ada banyak azam.
Antaranya pasal ibadah, family, bisnes dan dan kewangan.

Apa yang di azam-kan tu, semoga Allah permudahkanlah.
Dan, memang berdoa sangat semoga Allah berikan usia yang berkat.
Untuk emak saya, diri sendiri dan families.

Ayu doakan azam korang juga dipermudahkan dan tercapai.
Amin.

No comments: