Wednesday, February 10, 2016

Cara Nak Jadi Dropship De'Xandra

Assalamualaikum.

Saya dapat lambakan whatsapp dan PM di FB daripada yang berminat nak jadi Dropship De'Xandra Perfume.

Ringkasnya, gambar kat bawah ni terangkan cara daftar sebagai Dropship Dexandra.



Perfume sebotol dan 2 tester boleh digunakan untuk:
* Pakai sendiri / pasangan

* Jadikan tester
*Pakai sendiri + jadikan tester


Tak rugi pun start bisnes dengan modal RM120.
Nak bisnes dapat, produk pun dapat guna dan untuk buat promote.

Jangan berkira duit kecik untuk dapat duit besar.
Kalau berkira nak keluarkan duit kecik, caner nak blaja kira duit besar?

Ini pesanan yang saya sentiasa ingat yang disebut-sebut oleh seorang stokis (bangsa cina) yang buat sales bulanan juta-juta.
*bukan produk Dexandra.

Jadi... pejam mata jer takat RM120 tu :)
Kalau banyak tu pun kita rasa tak dapat nak commit,
Macam mana kita nak commit dengan bisnes?
Bisnes perlukan pengorbanan duit, masa, tenaga, minda dan keselesaan.
Takder jalan pintas nak berjaya. 



KOMISEN PULAK BERAPA?
Ni part paling best dan korang pasti nak tau kan?

Komisen diberikan berdasarkan botol yang dijual.
Saya jamin, ia adalah komisen yang LUMAYAN!

Untuk maklumat lanjut,
boleh contact saya kat Whatsapp:

Ayu Rashid
013 - 255 0727

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...