Friday, February 12, 2016

SOHO Dalam Bilik Dah Siap!

Alhamdulillah. Akhirnya siap jugak.
Semoga ada rezeki beli cadar baru dan langsir kain Elyza's.
Buat masa ni, syukur alhamdulillah.
Dapat kerja dari rumah dengan suasana yang selesa.

Masa SOHO kat bawah ok jer, cuma gelap.
Ni ada pencahayaan yang bagus, cuma panas melampau.
Ekon dah nizam pasangkan demi isteri tersayang. ewah!

Deko simple jer.
Tengok jer lah. Malas nak buat captions haaha.





Simple sangat-sangat!
Memang tak suka banyak barang pun. OCD katerkan huhu.




Lampu tidur tu, dari ruang tamu. Semak pulak nampak kat bawah, tu angkut naik bilik.
Ada masa nak ajak nizam pegi beli table lamp. Terang sket nak buat kerja waktu malam.
Erkkk! Masalahnya berani ke aku dok dalam bilik sesorang kalau orang lain semua berlonggok kat bawah.
Adesss!



View dari depan



Lukisan 3 serangkai ni beli kat Nilai 3 masa  baru pindah Semenyih. So dah dalam 3 tahun dah.
Murah jer RM150+-.

Dah ada lukisan ni, takleh la buat para gantung untuk letak file atau deko items.
Takper, anytime meja ni akan beralih tempat dalam bilik ni selagi ada ruang hehhe.
Sebab ayu jenis cepat bosan dengan suasana deko sama.






Bakul pujaan hati, seperti biasa tempat isi stationary, planner dan buku-buku nota yang guna setiap hari untuk Planning, To Do List, rekod bisnes dan rekod duit kuar-masuk *amboiii



Side table tepi katil. Letak bunga dan dalam bakul tu letak remote ekon. 





SUDUT MELARAM KONONNYA
*kat hujung katil




Deko Items = Bunga laaa. aper lagi.
Kater ayu dan bunga bagaikan irama dan lagu.

















Tapi...
Bila dah start buat kerja kat SOHO ni. 
Inilah jadiknya... yelah, tak sepah tak buat kerja la kan hehehe.


Alhamdulillah. Salah satu Wishlist 2016 dah tercapai.
Mungkin nak tambah sikit deko items. Tengoklah bajet caner.
Ini pun dah cukup, mengada kan... biasalaaaa!


Now... saya makin semangat nak kerja dari rumah.
Since bisnes Dexandra Perfume pun dah makin baik.
Agent dah makin bertambah. Syukur Alhamdulillah.

 Bila jadi WAHM, SOHO adalah keperluan.
I'm so happy now :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...