Sunday, March 13, 2016

Perkongsian Dekorasi by Lentera Creative Home

Assalamualaikum.

Dalam Facebook saya, saya ada follow Lentera Creative Home.
Sebuah syarikat ID.
Nama pemilik Lentera Creative Home ialah Encik Amran.
Tapi dia ni mesra orangnya, biasa orang panggil dia Am jer.

Yang saya suka tentang Encik Am ni, dia sangat humble.
Dia rajin sangat like dan reply comments kat fb dia.
Kalau tak sempat reply pun, dia akan Like comments.
Sebenarnya tu bagus untuk orang bisnes.

Idea deko Lentera Creative Home ni memang meletopssss
Memang wowww sangat deko atau make over mereka buat
Bila ayu tengok rasa nak terkuar bijik mata.
Cantik sangat-sangat. Tak serabut dan eiii cantiklahhhh.

Ramai artis dah dapat khidmat sentuhan ajaib Am & Lentera Creative Home team.
Antaranya... Mak Iti kita ni.

Terus jadi Lentera Creative Home punya cover FB :)


Then, pada bulan Februari lepas, tingggg dapat idea.
Nak share hasil kerja Lentera Creative Home kat blog.
Jadi, ayu pun PM kat FB Am.
Untuk mintak izin ambik la kan. 
Mana boleh sesuka hati ambik hasil kerja orang.
Lagi pun, ia melibatkan hak customer mereka.

Alhamdulillah, laju Am balas hehhehee.
Am setuju saya share gambar deko-deko yang mereka buat.
Malah dia pulak ucap terima kasih kat ayu, sudi share hasil kerja mereka.

Eh, kak ayu lagi la terharu Am.
Dapat juga bahan untuk kak ayu share dengan pembaca blog.
Dorang ni, asyik nak akak share pasal deko jer tau hahaha.
Takkan la asik nak share deko rumah kak ayu yang sendu tu.


Dan jika sharing ayu dapat bantu bisnes mereka
Semoga ia adalah sumbangan secara tak langsung sesama Islam.

Nah... dipersembahkan dulu 1 gambar hasil make-over Lentera Creative Home.


Cantik meletopsss tak ingat dunia uols!

Antara servis yang ditawarkan:
Interior Design
Home Make Over
Curtain
Wallpapers
Blinds
The rest, boleh dapatkan info daripada Tuan Am terus yer.



Jika korang nak follow Lentera Creative Home
Boleh klik link Facebook mereka




Alamat mereka, jika uols nak ke sana;

Lentera Creative Home
  • 2-Strorey Shop Office 
  • No. 15, Jalan DD 3A/1 Basco Business Centre 
  • 43300, Seri Kembangan
  • 43300 Selangor, Malaysia

Tel: 
Encik Am: 019 - 377 7121


Amacam... ada yang dah tak sabar ke?
Tunggu tau... sikit demi sikit saya akan share kat sini.
Nanti, boleh la kita sama-sama telan ailio sambil berangan ahahhaa.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...