Sunday, April 10, 2016

5 Sebab Kenapa Saya Suka Bisnes De'Xandra Perfume

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya nak kongsikan dengan korang, 5 sebab kenapa saya suka bisnes De'Xandra Perfume.




1. Bisnes De'Xandra Perfume sesuai dijalankan oleh wanita secara offline dan online.
Dengan konsep Stokis - Agent - Dropship, semua orang berpeluang jana pendapatan dengan bisnes De'Xandra Perfume. Pilih saja nak jalankan macam mana. Online, offline atau kedua-duanya. Saya memilih menjual secara Online sahaja kerana saya adalah WAHM.

Saya gunakan blog, facebook dan instagram sahaja untuk buat promosi. Erkk, yang paling saya suka gunakan BLOG.




2. Perfumes adalah produk 'pakai-habis'.
Maksudnya, bila dah habis, customer akan beli lagi dan lagi. Malah siap buat koleksi pelbagai bau lagi. So, repeat customer akan sentiasa ada. Haaa, best kan? Bila beli tu, sembur la banyak-banyak tau, dah habis beli lagi dengan saya mihmihh.




3. Kualiti De'Xandra Perfume.
Pati dan notes bau De'Xandra Inspired Perfumes memang tak dinafikan hampirrrrr sama dengan perfume yang di-inspired-kan. Saper penggila perfume, pasti faham apa yang saya maksudkan. Tak pernah try? Anda mesti contact saya untuk beli hehehe.




4. Support Group daripada HQ, Stokis dan sesama Agent.
Bisnes secara ukhwah saling bantu-membantu. Jangan risau, rezeki masing-masing Allah dah tentukan, tak perlu nak kedekut ilmu atau nak jeles-menjeles. The more we give, the more we get. Itulah konsepnya :)




5. Kawalan Harga dan Peraturan yang Ketat
Pernah dengar istilah caras-mencaras harga sesama agent dalam bisnes semata-mata kejar sales? Sampai ada yang sanggup jual bawah harga pasaran dah harga beli. Sanggup tak dapat untung asalkan barang jalan.

No No No!

Dalam bisnes De'Xandra buatlah kalau nak kena terminate keahlian sampai akhir hayat! Tak kantoi takper, kalau kantoi tanggungla sendiri. Rugi weh kalau tak boleh dah meniaga De'Xandra Perfume.


Jadi, peraturan yang syarikat tetapkan ni memang untuk jaga nama baik syarikat, brand dan adil untuk semua. Beli kat HQ pun harga sama dengan Agent jual. Adil untuk semua. Jadi, dapatlah berbisnes secara berhemah.

Kalau ada lagi yang masih main harga tu, takper tanggung la sendiri. Tak baik aniaya sesama orang kan. Kita nak duit yang berkat.



Jika anda nak jadi sebahagian team Oh Wanginya De'Xandra
Anda boleh hubungi saya.

Ayu Rashid
013 - 255 0727
(Whatsapp / Telegram sahaja)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...