Friday, April 29, 2016

Batman vs Superman Dawn of Justice

Erkk, kisah basi beberapa minggu sudah.
Sampai dah tak ingat dah bilakah kejadian ini hahha.
Yang pasti, masa filem Batman vs Superman Dawn of Justice masih kat pawagam.
Eh, sekarang ada lagi ke... dah takder kot.

Ni hariz dah menuntut nak tengok citer Ninja Turtle & Angry Bird.
Adohaiiii, pitam bapak ko!

Kitorang tengok kat GSC Alamanda Putrajaya.


Walaupun ayu bukan minat pun citer-citer macam ni.
Tapi, terpaksalah ikut kehendak anak.

Layan punya layan, pening kepala ku sebab tatau apa kesahnya.
Maksudnya watak-watak dan their journey.
Maklumlah, bila filem ala-ala sekuel ni, kalau tak follow memang blurrr la.

Bila tengok tu, makin lama makin best.
Dah faham jalan cerita.
Hero pun hensem hahaha.

Bila kuar jer watak Wonder Women, terkedu i.
Cantiknyaaaa!

Okey, sekian review hahahaha.

Citer dah lama malas nak citer lelebih.
As for now, dok berangan nak tengok Ada Apa Dengan Cinta 2
Semoga ada peluang tengok berdua ngan nizam hahaha.
Tengah pikir, mana nak letak hariz ni hiihii.
Tinggal kat nenek jah pun boleh bila ayah su dia datang.
Dapat la papa mama deting tengok wayang. ewah!
Citer AADK la zaman kat MMU dulu, zaman nizam ngorat i :P
Ni feeling nak down the memory la sangatt. Phuii geli iols haha


Tengok Batman vs Superman Dawn of Justice tapi nak jugak bergambar dengan Boboi Boy!
Cerita ni pun dah tengok.
Ni 1st filem hariz & dania masuk pawagam
Dah start tengok wayang, manjang ajak. Sabor jerlah!





Tak puas hati la ending dia tuh.
Eh, kata tak minat hahahaha





Nak jugakkkk tu, ahaks!


No comments: