Monday, April 18, 2016

Idea Deko Bajet | Pokok Hidup Dalam Rumah

Bila ada pokok hidup dalam rumah, rasa segar jer.
Lagi-lagi bila manjang ON ekon.

Memandangkan belum terrrrr-beli lagi pokok ketapang brazil.
Saya jenguk la kat beranda, pokok apa buleh angkut letak dalam rumah.

Akhirnya. Ni pokok saya pilih.

Letak tepi rak tv






 Deko caca-marba. Nak kaler apa, macam-macam ado.



 Subur menghijau pokok ni.
Beli RM belas-belas jer. Murah!







 Bajet sangat kan deko ni.
Sepasu pokok dah boleh ubah view dan mood :)
Hijau-hijau dan segar-segar gitu.
Ada pokok lain, boleh gilir-gilir.
Sambil bagi peluang kat pokok amik cahaya.


Okey, jumpa lagi.
Nanti saya share lagi gambar pokok-pokok bunge saya.
Opsss! Tak citer lagi kan, pokok bunga saya sepasu kena curik Khamis lepas.

Alahai, syukur Malaysia masih aman.
Hahahahha. Sabor jer lah!

No comments: