Monday, April 11, 2016

"Mama nak Caliph, kami suka Caliph"


Sekarang ni, cuaca panas sangat kan?
Selalu fikir, kesian anak-anak kat sekolah. Panas.

Mak dia dok rumah selesa berekon dan berkipas.
Panas sikit, mandi. Walaupun mandi air paip pun dah rasa suam!
Keluar bilik air, berpeluh semula hahahaa.
Redha jer la, semua tu kehendak Allah.

Bila anak-anak sekolah pagi dan petang.
Mereka mesti penat. 
Bangun pagi, balik tengahari terkejar-kejar nak ke sekolah pulak.
Dania, kalau pukul 9.30pm dah mula nak tidur.
Kadang-kadang kalau kitorang keluar makan.
On the way balik ke rumah dia dah tidur dah.





Lama dah saya carik supplements untuk dania dan hariz.
Akhirnya, saya beli Caliph Supplements Kids.
Jus Caliph ni tengah 'in' kerana khasiat dan keberkesannya.
Harga pun ok-ok jer. Kategori mampu beli, InsyaAllah.
Lagi pun, untuk anak jika mampu apa salahnya kita beli.




Saya beli 2 botol. 
Dania minum sebelum pergi sekolah pagi dan malam sebelum tidur.
Dia cakap sedap!
Malah, nak minum tu siap nyanyi-nyanyi lagi.
"Mama nak Caliph, saya suka Caliph".
Amboi... drama sangat hahaha.


Kat packaging Jus Caliph ni ada tulis:
Nutritional Facts, Ingredients dan cara pengambilan.
Senang nak refer sebelum bagi anak-anak consume.

Yang menariknya, 
Jus Caliph ni boleh diminum oleh kanak-kanak seawal usia 1 tahun.
Ayu yakin dengan produk keluaran Puan Felinna.
Kenal tak Puan Felinna tu saper?

Tak tau, sila google atau search kat FB.



So, kepada anda yang berminat nak dapat Caliph Supplements fo Kids
Oh ya,  ada jugak Cereal tau. 


Mana nak beli?
Anda boleh beli kat sini:

Blog


Instagram:
salisa_garden05
salisa_caliph_supplement

Whatsapp:
019 - 7190 779


P/S: Penghantaran seluruh Semenanjung dan Sabah/Sarawak.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...