Thursday, April 28, 2016

Sini Tempat Pokok Dapat Cahaya

Bila dah letak pokok dalam rumah
Kenalah siram dan kasik cahaya jugak kan.
Dah bertambah kerja lagi hehehe.
Tu la, takder keje carik keje.
Takper, ni hobi saya dan happy tengok pokok hidup.

Beberapa hari sekali, erkk kalau rajin terlebih.
Saya akan amik pokok-pokok letak dekat sumber cahaya pagi.
Biasanya, saya letak kat dapur tepi washing machine atau sinki.
Area ni mengadap cahaya pagi.


Walaupun cahaya sipu-sipu jer masuk, boleh ajer.




Haaa, amik ko... kalau tak dapat cahaya jugak tatau la.




Bilalah dapat beli vase-vase lawa sket nih.





Tak tau la berapa lama pokok-pokok ni dapat bertahan.



Iklan Sebabak:

Nak beli De'Xandra Perfume boleh contact saya.
Juga open for Dropship.
#ProjekDuitRaya2016 akan bermula pada 1/5/2016

Be part of OhWanginya Team!

Ayu Rashid
013 - 255 0727

No comments: