Thursday, April 21, 2016

WANITA: Kerana Dirimu Begitu Berharga

Assalamualaikum

Bila dah berkahwin, komitment sebagai wanita tiba-tiba menggunung naik.

Setiap hari, to-do-list tak pernah surut.
Antara yang wajib wanita lakukan ialah mengemas rumah.

Bukan setakat mengemas saja tau!
Tapi rumah nak kena bau wangi.
Haaa, kalau bau hapak-hapak tu is a big NO kan?

Bukan apa, untuk keselesaan kita sekeluarga.
Bukankah rumahku syurga duniaku?

Kita pun tau, bahawa wangian adalah terapi yang sangat berkesan.
Nak mood romantik pun elemen wangian adalah yang wajib ada.


Seperti kebanyakan wanita lain.
Febreeze Ambi Pur adalah items yang sentiasa ada di rumah saya.

Lepas masak mesti nak spray.
Atau, sesaja nak spray untuk jaga kebersihan sofa dan tilam.
Lepas spray, rasa best jer kan?



Itu cara kita jaga keharuman dan keselesaan rumah.

TAPI, bagaimana kita jaga diri kita?

Takkan la rumah jer nak bau wangi dan segar?
Kita ni bagaimana?

Takkan sepanjang masa nak bau bawang dan ayam tumis jer?
Hahhahaa!
Lagi-lagi sekarang ni musim panas yang melampau.
Asyik berpeluh ajer.


Lepas mandi, semasa di rumah atau sebelum masuk tidur.
Mesti kita sebagai wanita nak wangi-wangi kan?
Bukan masa nak keluar jalan jer baru nak wangi.
Tak bagus tu kerana kita ada tanggungjawab pada suami kan?


SAYA sangat hargai diri saya.
Sebagai WAHM yang almost 24/7 saya di rumah.
Saya tetap gunakan perfume untuk keselesaan diri saya.

Tak perlu perfume mahal beratus-ratus ringgit pun.
Kerana saya ada pilihan perfume berbau jenama antarabangsa
Dengan harga MAMPU MILIK!

Saya gunakan:
De'Xandra Perfume


Wanita: Kerana dirimu begitu berharga!

Jika kita tak appreciate dan jaga diri kita, siapa lagi?

Dapatkan De'Xandra Perfume for Her untuk raikan diri anda!

Whatsapp / Telegram:
Ayu Rashid
013 - 255 0727

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...