Monday, May 23, 2016

Curtain Hunting at Fella Design

Takder curtain hunting mana pun hehe.
Just masuk cuci-cuci mata jer.
Sebab mahal tu dah satu hal la kan.
Kat sini fabrik more to bercorak.
Ayu suka curtain polos jer.

Sementara tunggu staf fella wrapping wing chair yang beli
Ayu dan hariz masuk pusing-pusing dalam showroom.
Just pusing area langsir jer, malas nak pusing area perabot lain.
Sebab bulan lepas dah datang, sama jer isi dalamnya.
Lagi pun, kalau pusing kangg terberkenan apa-apa pulak.
Bajet dah nan ado... caner tu?
Hhahahaha.

Dalam dok pusing ni pun, sempat hariz tergolek jatuh.
Gitu laa shopping bawak anak ni kan.
Memang urut dada la mama ko.

So, saya share gambar yang saya snap.










































Harga agak mahal la. 
Range RM80+ ke atas 
Dah sales pun paling murah RM25/semeter.

Saya beli gak semeter haaahhaa
Nak buat sarung throw cushion
Muat la untuk 2 bijik hihiiiii.

Okey. dah... tu jer nak share. Bye!

No comments: