Tuesday, May 17, 2016

Exam Week

Dania dah last week lagi dah start exam sekolah kebangsaan.
Bersambung pulak hari ni, dan hari ni last!

Sekolah agama, semalam baru start.
Sampailah hari Jumaat.

Eh, hariz pun dah exam hahahha.
Kesian, dia tatau pun periksa tu apa.

Mama pulak susah hati hehhee
Papa dia cakap, alah biar jer lah
Kita suruh sekolah untuk dia belajar bersosial jer
Amboi... bersosial kater bapaknya.

Tapi, dalam dok bizi anak exam.
Sempat lagi Ahad pagi 3 hari lepas kami tengok wayang
Citer Angry Bird.

Alahai, melayan kerenah si Hariz
Puas dah dengar dia tanya
"Bila Angry Bird nak siap berlakon".

Dah tengok Angry Bird.
Dia tuntut pulak nak tengok Jungle Book & Ninja Turtle
Parahhhhh.


Wah tetiber update blog pepetang kan.
Ni menyambil uruskan order De'Xandra
Alahai, internet sendu, jenuh tunggu web loading.
Tu sampai buleh siap 1 entry.

Hope esok laju berdesupppp
Sebab esok data renewal date.

Hmmm... gini la bisnes online kan hehe
Kelajuan internet pun mempengaruhi bisnes.
Kalau lama sangat tunggu loading, tensen jugak.

Okey.. jumpa lagi uols.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...