Friday, May 20, 2016

Fella Design HQ Bukit Subang Warehouse Sales!

Pagi semalam, tiba-tiba teringat.
Staf Fella Design ada bagitau.
Fella Design HQ akan buat warehouse sales bulan May.
Terus tangan ni gigil-gigil nak whatsapp dia tanya.
Hahhaha, drama sangat kannnnn.



Amboi... amboii,.. amboiii.
Pucuk dicita ulam mendatang.
Patut la hati ni tetiber 'terindu' Fella.
Rupa-rupanya ada 'panggilan sales' hahaha.
Bermula esok yer... eh, hari ni laaaa.
Sampai Ahad depan.
Pandai, buat sales time gaji!


Erkkk... tapi bajetnya semput, caner ni?
Berangan nak beli kain langsir baru ni.
Nak match-kan dengan kaler sopa.
Alahaiii... kalau pergi Fella, mesti bajet larikss
Dah tak leh beli kain langsir baru.

Huhuuuuu... dalam dilema sangat ni.
Eh, over... belum tentu nizam nak bawak ke sana kan.
Takper, drama itu perlu hahahaa.


Sekali...
Dalam sejam dua lepas up status tu kat FB.
Keluar pulak kat timeline Sponsored Posts ni:


Berdarah mata... hahhahaha

Takper, kalau ada rezeki Fella 'sedut' duit saya yang tak seberapa ni.
Ada laaaa...
Gigih ni bisnes De'Xandra Perfume heh!


Berangan sangat ni nak beli wing chair seketul.
Kot la dapat yang rega RM499 seketul kan.
Amin. Amin. Amin.

Eh... uols silalah terjah yer
I dah tolong buat free promo tu untuk fella hahaha.
Kan best kalu leh dapat point ke. ahaks!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...