Friday, May 13, 2016

Idea Dekorasi Pokok Money Plant

Pokok money plant, sentiasa pujaan hati.
Mana tak pujaan kan?
Sebab ni la pokok yang boleh bertahan lama
Lagi pun, ia murah dan cantik.
Bila mati jer, takder susah hati nak beli.

Dulu masa kerja unisel dan dok Pantai Hillpark
Buleh amik jer kat lobi dan parking area
Dah tak dok situ dan kerja situ, kenalah beli.


Ni antara idea dekorasi pokok money plant
Cantik letak dalam rumah
Dan bagus untuk pengudaraan segar.



























Senang jer nak deko-deko bajet tapi segar jer mata mandang.
Beli jer pokok money plant, beli pasu macam-macam jenis.
Sumbat jer masuk dalam tu.
Setel!

Selamat mencuba!


2 comments:

cik hani said...

pokok yang mudah nak hidup dan mudah nak jaga

ameris said...

pokok ni senang jaga.. saya pun suka. letak kt toilet.