Tuesday, May 3, 2016

Make Over Bilik by LenteraCreative Home

Assalamualaikum.

Make over by LenteraCreative Home tak pernah menghampakan. Kalau aku kayaaaaa... mau aku upah LenteraCreative Home ni haa... tapi apakan daya, duit nan adooo nak bayar beribu-riban. Maka, kita share jer la gambar rumah customer hasil sentuhan emas Tuan Am at LenteraCreative Home.

Kali ni, ayu ambik gambar-gambar dari FB  LenteraCreativeHome hasil make over bilik. Cantiknya! Memang ni ler kaler-kaler dan style yang ayu minat. Oh bila laa nak kaya-raya ni. Hihiiii.


Okey, saksikanlahhhhh....
























Okey, let's berangan dapat bilik camnie.
Berangan tak perlu bayar kan?



Nanti i share lagi hasil dekorasi & make over daripada LenteraCreative Home.


No comments: