Monday, May 23, 2016

Make Over Meletops by Lentera Creative Home

Bila dekat nak raya, mood deko-deko makin mengaummm.
Tak dapat deko untuk rumah sendiri.
Kita layan jer gambar deko daripada sentuhan rumah orang lain.

Ni nak share deko make-over by Lentera Creative Home.
Last week dorang punya job.
Memang cantik gilerrrr.. my feveret kaler.
Hmmmm.. cantiknya... kalaulah umah i camni.
Mesti mood senyum manjang hahahhaa.


Warna damai dan deko macam ni... memang cosy sangat.




Dah boleh cam signature sentuhan Tuan Amran dan team-nya Lentera Creative Home.
Tengok sepintas lalu dah dapat agak, ni sentuhan ajaib siapakah ini :)
Nampak sangat stalker setia hahaha.





Simple yet elegent




Kenapa berkenan sangat mata ni nengok.
Cantiknyaaa.


Okey, nanti i share lagi gambor daripada Lentera Creative Home.
Kot la korang leh dapat idea deko raya
Atau... at least tambah semangat nak kemas umah
Erkk, saya la tu... umah bersepah-sepah huhuuu.

Tunggu nak raya la baru kemas. 
Malas nak pikir lagi... setelkan dulu hal kerja dan blogging.
Dah bulan ramadhan fokus hal lain pulak. 

Jumpa lagi :)




1 comment:

khadijah armawai said...

lawanyer.....cair nengok deko cenggini. bila apply kat umah sendiri manjang tak menjadik. menci!