Sunday, May 8, 2016

Pengganti Bomshell Victoria Secret is Incanto Shine!



Ramai kecewa, sebab Bombshell Victoria Secret takder stok.
Jika ada pun, alahai sangat limited stok-nya.
Tunggu punya tunggu... punya tunggu.
Tak dapat jugak huhuu.





Jangan kecewa dulu.
Patah tumbuh, pasti ada ganti kan?


Ini dia, complimentary untuk Bombshell:


Walaupun tak exactly sama, namun ramai dah puas hati.
Malah siap puji-puji lagi...
Incanto Shine tak kurang wanginya dengan Bombshell!
Ada yang dah repeat order Incanto Shine tau.

Haa, sebab tu bila urusan perfume ni.
Kita kena juga trial & error.
Tak rugi pun try macam-macam bau perfume.
Lagi pun, best tau variety-kan bau perfume untuk kita pakai.

Paling penting, harga De'xandra Perfume bukan murah TAPI berbaloi-baloi.
Berbaloi-baloi setanding dengan harga dan kualitinya.


So, pencinta Bombshell Victoria Secret, meh cuba pulak Incanto Shine!

Whatsapp / Telegram:
Ayu Rashid 
013 - 255 0727

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...