Wednesday, May 25, 2016

Perfume Mesra Solat

Pernah tak kita pakai perfume, kita keluar jalan-jalan atau pergi kerja, bila nak solat kita rasa was-was.

"Alamak! Aku pakai perfume jenama internationalle ni, sah ke buat solat?".

Haaa... mesti pernah kan?


Pastu, disebabkan was-was kita terpaksa tangguhkan atau lewatkan solat sampailah kita balik rumah mandi dan salin pakaian dulu. Baru solat.

Rasa berdosa kan lengahkan solat sebab was-was semata-mata pakai perfume.





Sebab tu la, bila De'Xandra keluarkan perfume yang halal iaitu boleh digunakan semasa solat, ia terus jadi fenomena. Takder lagi dah keraguan nak mewangi dan bersolat.

Malah, kat rumah pun saya pakai perfume bila nak solat. Rasa sangat selesa dan tenang jer. Sebab tu bau lembuttt sesuai untuk pakai sebelum solat. 

 Ia bukan untuk tarik perhatian orang, cuma ia untuk keselesaan kita dan nak elakkan bau-bau yang kurang menyenangkan. Lagi-lagi sekarang ni musim panas, dan kita makin kuat berpeluh. So bila pakai perfume bau soft, dapat la kaver bau-bau tak best tu kan. Kita selesa dan dalam masa yang sama tak ganggu hidung jemaah lain.


Ni saya nak share bau apa yang sesuai untuk di bawa solat, khususnya solat terawih nanti. Juga sesuai untuk ke majlis-majlis ilmu.

For Her
For Him


Jika nak beli untuk diri sendiri, pasangan, mak ayah, ibu bapa mertua, atau sesaper jer pun dengan niat sedekah dan nak pakai untuk ibadah, memang sesuai sangat beli sekarang. Sebab, bulan Ramadhan dah nak datang kan. So beli sesiap :)


Sebotol: RM65

Beli pakej 2 botol dapat harga jimat iaitu RM120 sahaja

(Postage: +RM7)

Semoga De'Xandra perfume dapat bantu lebih ramai lagi umat Islam memakai perfume dan beribadah tanpa was-was kerana risau perfume ada alkohol.
Dengan De'Xandra Perfume takder keraguan lagi!

Ayu Rashid
013 - 255 0727

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...