Friday, May 27, 2016

Wing Chair Fella Design

Amboi tajuk, macam saya beli jer wing chair kat situ kan.
Padahal nan adooo... nanges tengok reganya!

Actually, gambar-gambar ni saya snap masa pergi tempah sarung sopa.
Bukan masa pergi warehouse sales sabtu lepas.
Pegi Sabtu lepas, motip utama nak cari wing chair muroh jer.
Maka, takder la mata ni nak melilau tengok wing chair lain kan
Dah sah-sah iols tak mampu nak beli seketul sopa rega ribu-ribu!

Maka, kesedaran sivik masih menguasai mindaku ekkeke.

Jadi, kita cuci mata la yer nengok rega wing chair ni.
Design dan jenis kain ok-ok jer
Tak minat sangat.
Lawa lagi rumah Aty Fared punya wing chair.
Meletopss ngkoo... raya ni nak gi posing umah Aty-lah hahaha.





















Gambar senget dan blur. Pakai snap jer lelaju.
Banyak lagi wing chair yang ada. tak kwasa la nak snap semua
Kang orang tgk dah macam budak tua sawan dah!
Janji adooo nak share kat blog kan :P

Okey, update blog lelaju sebab dah ngantuk
Esok pagi... eh by the time ayu taip ni dah pukul 12.24 am hari ni
Baru selesai uruskan order De'Xandra Perfume

Bila stok masuk... macam ni la.
Apa pun, alhamdullillah
Rezeki Allah untuk kami share sesama.

Pukul 8.30 am nak gi sekolah dania. amik report card hihi.
Okey, bye!

No comments: