Friday, June 24, 2016

Cadar Bunga-bunga Rose by Laurea Home Furnishing

Amboi, nak raya pun siap ada cadar raya sekali ke?
Takder la... kebetulan lama sangat tak beli cadar.
Plan nak beli kat Jusco atau Parkson jer sebelum raya.
Tapi, kebetulan nampak Puan Siti Hawa Ismail
Owner Laurea Home Furnishing up status
Ada sale cadar dan comforter daripada Laurea itself.

Maka, rambanglah mataku.
Akhirnya terjebak jugak beli set cadar ni.
Bunga-bunga cinta lagi uols.
Tak pernah lagi nih beli cadar sedemikian rupa.





Yang membuatkan nak sangat beli: 
100% cotton with 350 threat count.
Confirm sejuk dan selesa gila.
Budak-budak berdua tu, tak suka cadar dan sarung bantal patchwork.
Walaupun dah jenis kain elok, daripada Laurea jugak, dorang tak suka.
"Tak shelesha la mama' - Hariz.
Cerewet sangat!






Saya tak amik comforter. Sebab ni nak pakai basahan ajer.
Kalau ada comforter kang, sayang pulak nak buat melenjan hahaha.
Tapi, bila tengok, rasa nyesal pulak tak ambik comforter, dasar sangat kan?








Bunga-bunga cinta sangat!
Kalau pasang langsir merah polos mesti vavavommm sangat.


Saya ada beli jugak cadar single untuk dania.
Ni complete dengan comforter, nanti saya tunjuk.

Oh, jika nak beli, boleh serach FB:
Siti Hawa Ismail
ATAU
Laurea Home Furnishing

Jumpa lagi, petang ni nak gi beli baju raya budak-budak ni.
Plan asal nak ke Jusco, pastu kawan cakap kat IOI Putrajaya lagi best dan murah.
Hmm... plan akan bertukar nampak gayanya. 
Jangan Hariz ajak tengok movie sudah!

Ok, Assalamualaikum :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...