Monday, June 20, 2016

Dah Ada Shawl Raya ke Uols?

Assalamualaikum & Hi.

Hari ni dah Ramadhan ke-15, dah setengah bulan.
Mesti memasing dah bizi buat persiapan raya kan?
Persiapan nak cantikkan rumah.
Persiapan nak beli atau buat kuih-kuih raya.
Dan semestinya persiapan pakaian raya.

Tahun ni, pakaian raya kaler apa?
Custom made ke ready made?
Ke balun dedua hahahha.
Asal nampak jer iklan pakaian raya di FB dan IG.
Mulalah, napsu membuak-buak hihiii.

Eh... tudung raya dah ada ke belum?
Kot la belum ada, atau nak tambah koleksi kan.

Ni saya nak share pasal shawl keluaran ESCARVES.
Iaitu Nayla Series.

Haaaa, walaupun baru jer released sebelum Ramadhan lepas.
Tapi... dia punya sales meletops gila-gila punya.
Memang wow sangat... kagum saya tengok.



Design-nya cantik dan warna pun sweet sangat.
Mesti match dengan baju raya uols.
Yang paling penting, Nayla Series ni 'aurat friendly'.
Tengok la labuh dia tu... memang dapat kaver aurat dengan baik.
Ia jugak boleh adjust nak labuh macam mana.
Ikut keselesaan kita la kan.


Bacalah sendiri info mengenai Nayla Series by Escarves ni.

Nayla series
MORE THAN A SCARF


Material : Chiffon Panora (Body) + Soft Cotton (Inner)

Ukuran : Bidang 60 (2.0m x 80cm)

Jahitan Kemas (Fully Baby Seam)

Double Loop Instant Shawl

PinLess
Awning Terbentuk Cantik
Kain Flowy
Tidak Jarang
Minima Iron




Ini warna-warna yang pasti buatkan kita rambang mata.
Cantik wehhh.


Meh kita tengok version selai-selai pulak.
Kasik puas mata memandang dan nak memilih :P


































































DISCLAIMER:
*Warna mungkin sedikit berbeza dari asal sebab faktor cahaya dan editing.

*Sebarang aduan kerosakan mesti dibuat 3 hari selepas penerimaan barang.




Amacam cantik kan?
Saya ni, kalau bab tudung walaupun tak kesah jenama camner.
Warna-warna memang kene 'tangkap' mata.
Memang meleley tengok koleksi warna Nayla Series by Escarves ni.





Eh... tunggu dulu, ni ada nak btau ada promosi bestt punya!


HARGA ASAL RM65

(fully jahitan baby seam)



PROMOSI

Sehelai RM59 EXCLUDE POSTAGE



Mana nak beli?

Korang boleh contact:



Till then, happy shopping.
Nanti saya tunjuk gambar saya pakai Nayla Series ni tau.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...