Monday, August 22, 2016

Deko Ruang Membaca *kononnya laaa*

Masa wing chair masih lagi dalam wishlist
Saya selalu berangan nak letak dalam bilik

Tapi, bila dah beli takdernya nak angkut naik ke bilik
Sentiasa panas kat atas tu.
Memang tak gunala wing chair tu jawabnya.

So, letak la kat bawah saja.

Sebelum ni saya letak sekali dengan sof 3 + 2 seater
Boleh tengok entry sebelum-sebelum ni.

Lepas raya, saya alihkan letak macam ni:

Letak dekat dengan rak buku ala-ala mini library la kononnya
Padahal buku secoet jer hahaha.




Best jugak duduk kat sini, sebab boleh terus tengok tv





Decor items pun simple jer
Pokok lidah mak mertua dan majalah yang saya suka belek-belek.
Letak sikit jer, ada lagi yang saya letak atas rak belakang wing chair ni





Ada rezeki, InsyaAllah nak beli rak buku yang lawa sket.
Berangan... berangan dan berangan lagi hahahha.



Okey, jumpa lagi uols :)mi

1 comment:

cik hani said...

kak ayu..

okey la tu ada ruang nak duduk2 baca buku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...