Friday, September 9, 2016

Deko Bilik Dania serba Pink!


Dania sangat tak suka kaler pink!
Segala benda, memang dia tak suka.

Tapi, mama dia suka... maka dia kena redho jer la hahaha
Tapi untuk deko rumah, sebenarnya saya tak minat pink
Especially untuk ruang tamu, memang tak minat
Kalau bilik okey lagi, sebab warna ni kiut untuk gegirl

Tengok rumah orang deko kaler pink, saya suka
Nampak soft dan tenang jer.

So, disebabkan tempah cadar dan sarung throw cushion kaler pink
Yang ada campuran biru lembut dan putih sket-sket.
Dah jadi bilik dania macam serba pink!

Cuma kombinasi warna yang pelbagai tu nampak serasi
Suka dengan hasil jahitan Neesa.


Maka, inilah hasil kejadian deko bilik dania
Yang juga merangkap SOHO saya.
Auwww... pink uols!




Kombinasi warna sarung bantal berbeza-beza
Suka campur-campur kaler camni.












Polka dot!



Atas lantai, Hariz suka baring-baring atas ni




Jam sekadar hiasan jer tu. Timing dah tak betul, sebab Hariz suka main.



Serasi berdansa :)


Hari ni dah last sekolah, Isnin dah raya haji
Mesti dah semua mood nak balik kampung kan?

Safe journey & selamat berhari raya!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...