Friday, September 30, 2016

Hujung Minggu yang Panjang!

Eh! Macam la saya kerja kan?
Orang berhujung minggu, nak jugak tu menumpang hehehe

Mesti laaa.
Ni la masa nak rehat-rehat.

Bila buat bisnes online, rasa heaven jer cuti
Tak kesah la, nak balik kg ke, nak dok rumah jer ke
Nak jejalan ke... lapang jer otak.

Tak yah pikir dah.
Alaa... next week dah nak naik keje semula.
Gitew!

InsyaAllah, petang ni nak balik Keratong
Ni baru lepas restok stok De'Xandra Perfume.

Nak warm up dah untuk target bulan Oktober
Malam ni kalau rajin atau pagi esok baru nak buat target
Itu pun kalau tak tergoleks membuta awal ;P


Aktiviti hujung minggu kalau kat kampung?
Tak sabar nak baca buku baru ni

3 Kertas, 3 Pen, 3 Pensel Warna by Adlil Rajiah & Najmi Haniffah
Adlil Rajiah ni anak ex-boss saya masa kat Fakulti di Unisel

Lama dah tunggu buku by Jiji
Selama ni asyik dok baca blog dan fb dia jer
Dah kuar buku, cecepat beli

Tapi takder la cepat mana pun.
Asyik bertangguh jer, dah terlepas beli dengan Jiji sendiri
Beli dengan Jiji, leh la dapat yang ada signature
Sudahnya beli dengan kawan FB jer
Baru kelmarin sampai

Tak sabar nak baca!

Okey uols, selamat berhujung minggu
Salam Maal Hijrah :)


No comments: