Wednesday, September 7, 2016

Tempah Cadar & Sarung Throw Cushion dengan Kawan FB

Beberapa minggu lepas, saya tempah cadar dan sarung throw cushion

Saya tempah dengan kawan FB
Nama FB dia Anisah Neesa (sila search yer)


Cadar just tempah cadar jahit biasa jer
Bukan jenis fitted.
Dan sarung bantal pun tak tempah
Sebab cadar saya suka mixed & match dengan sarung bantal plain

Tempah jugak 4 helai throw cushion
2 saiz berbeza.



Tempah ni terus dengan kain, upah dan pos
Senang berurusan dengan Nisa


Meh cuci mata nengok hasil jahitan Nisa ni
Cantik dan kemas tau. Puas hati!
Rasa akan datang, mesti akan tempah lagi. Eh!



Cadar
Yeay! dapat FREE 2 curtain tie.
Comel jer, tatau nak ikat kat curtain mana hehhee.
Mekasih Nisa. Love it so much!



Alololo... gugurl sangat ni.
Tetiber sangat saya ada throw cushion cover cenggini
Biasa suka yg plain, abstract atau bunga biasa jer.
Siap ada ropol-ropol lagi. Auwww, buang tebiat ke ko ni Ayu?



Ini pulak throw cushion  saiz 50 x 50
Suka kombinasi warna dan coraknya. Ala-ala shabby chic gitew.
Kain cotton, selesa. Sama macam cadar tu



Hasilnya: gembira dan puas hati!
Saper nak tempah boleh contact / search Anisah Neesa di FB yer


Nisa terima tempahan macam-macam jahitan 
Antaranya ialah bedung baby, sarung-sarung letak kat kerusi tu 
(tatau nak sebut apa hehhe),
Alas atas peti, alas meja, langsir.

Ehhh... macam-macam la
Dah orang pandai menjahit kan.
Macam ayu ni lain, pandai menempah jer
Pastu rambang mata, napsu besor nak itu nak ini hahahaa


Nanti saya share gambar saya dah siap pasang cadar tu yer
Tadaaaaa!

4 comments:

Iza Fiza said...

cantikkk!!..nanti nk ushar gak la =)

Unknown said...

tqqq akkakkkk....

cik hani said...

nak usha la FB dia nanti.

Nona Qiyah said...

Mcm best jee..mcm comel jer..nakkk gakk.hehehe..hargaa?