Tuesday, October 11, 2016

DILEMA: Tak Tau Bagaimana Nak Mula Bisnes dari Rumah


Macam Mana Nak Mula Bisnes dari Rumah?

InsyaAllah, petang ni ada kelapangan masa, saya akan share.

Ini khusus untuk wanita yang pernah bekerja yang dah berhenti kerja 

ATAU

Wanita yang dalam perancangan nak berhenti kerja dan nak jana pendapatan dari rumah.

Saya akan share based on pengalaman saya yang tak seberapa ni.
Dah 6 tahun 6 bulan. 
Walaupun still tak kaya raya, hehehe, namun Alhamdulillah boleh menampung kehidupan, hutang dan shopping... eh! nak  jugak selit perkataan shopping tu!

Dah namanya fomfuan kan.
Fomfuan dan shopping berpisah tiada.

Okey, iols nak goreng ikan bilis garing-garing, pastu nak makan dengan pulut + kelapa parut.

Wallaaa, sedapnyaaa!
Ni kira lunch laaa, sebab tadi dah makan nasik lemak paru sebungkus hihhi.

Sedang membina badan bagai juara!

Tunggu sharing saya yer
*wah feeling ramai pembaca sangat nih.

1 comment:

mama amir said...

tengah tunggu ni kak..jangan lama sangat ek...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...