Friday, October 7, 2016

Idea Dekorasi SOHO dari Facebook

Oh! Cantiknyaaaa!


Hari ni, nak share idea dekorasi SOHO
Ni ayu ambik dari Facebook.
Meh la kita mencuci mata sambil berangan!












































































All pictures taken from Cikpuan Musliana Abdul Khamal's FB

Amacam... terliur okey!
Sesaper yang kerja dari rumah atau selalu buat kerja kat umah
Memang elok sangat ada SOHO sendiri

Alahai, cantik-cantiknya.
Kaler putih, hitam dan grey memang ayu suka sangat untuk SOHO

Ni yang tetiber rasa nak alih SOHO ke bilik paling kecik ni
Tapi situ panas la pulak takder ekon hahaha

Dah, takyah nak berangan sangat.
Syukur la apa yang ada.

Hope weekend ni dapat la pegi kedai perabot
Carik console table memurah nak jadikan meja kerja kat bawah.
Itu pun kalau housemate tak bizi
Orang tu dok sibuk siapkan buku log hehe
Suka sangat buat kerja last minutes, tu la padahnya
Eh, ngata orang... padahal saya zaman blaja dulu pun gitu :P

Okey, hepi weekend uols!

2 comments:

Nona Qiyah said...

Saya pun teringin nak ade satu, walaupun x buat kje dri rumah punn..tp..nak duduk santai2 baca buku, blogging...hehe

,keje part time bisnes sikit2, kann ~

Irda Garmin said...

cantiknyaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...