Thursday, October 27, 2016

Nukilan FOUNDER DE'XANDRA

Jika ada antara anda yang nak beli De'Xandra Perfume dengan harga lebih murah daripada harga ditetapkan, nak diskaun, nak beli borong atau lagi worst katakan saya berkira dalam menjual, sedangkan ramai agent atau dropship lain jual lebih murah, anda mesti baca nukilan Founder De'Xandra ini sampai habis.


Assalammualaikum. 
Hye nama saya ERNAYANEE NUR BINTI JULAIMI, mungkin ader yang mengenali dan mungkin ada yang tidak. Ia tidak begitu penting kerana saya hanyalah FOUNDER DE'XANDRA.

Kewujudan Dexandra menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini kerana mampu membantu ramai orang mendapatkan wangian mampu milik setanding original selain ia juga membantu JEMAAH sekalian termasuk anda menjana pendapatan. Ya Allah alhamdulillah. Semoga Dexandra kekal memberi manfaat..


Tetapi akhir-akhir ini ramai yang tidak mengendahkan sensetiviti JEMAAH DEXANDRA yang bertungkus lumus menjaga kredibiliti dexandra dimata umum .

 BERMAIN HARGA.

Ia adalah topik paling diperkatakan dan menjadi isu hangat dikalangan jemaah. KENAPA & KENAPA dalam kita berjemaah perlu mementingkan diri sendiri dengan mengurangkan HARGA? Kenapa ader isu
🔫 "Aku dah beli, suker ati akulah nak jual berapa?... "

🔫 " aku taknak untung banyak2.. Riba! Untung sikit jadilah "...
🔫 " takperlah bukan orang tahupun aku jual lagi murah "...
🔫 " aku baru lagi so tak salah jual murah"
🔫 " stock aku banyak.. Aku takut tak jalan " 
🔫 " orang pilih aku sebb aku murah "...


Atau aper sahaja yang anda fikirkan. Stop fikir dengan jual murah anda berjaya dalam perniagaan anda & ramai akan mula pilih anda.

Fikirkan dengan MENJAGA AMANAH HARGA, anda sedang menjaga hubungan semua jemaah yang ada dan anda sedang bersaing secara sihat. Bila semua menjaga amanah yang sama, keharmonian Dexandra akan sentiasa berkekalan. Dan ramai pembeli mula respect dimana2 juga sama.

Perniagaan mula bertambah berkat daripada dicaci maki seller2 lain. Ingat kata2 itu doa. Bila ramai tak suker & doakan tak baik. Maka perniagaan kita pun tidak akan pergi mana2.

Kita tidak perlu ader sijil franchaise utk satu kan harga, kita tak perlu duduk di mall besar utk menjaga harga, kita tidak perlu founder " orang putih " utk maintaine harga.

 YANG KITA PERLU ADALAH penyatuan HATI DALAM BERJEMAAH 
Jika kita bersatu hati. Tiada siapa mampu melawannya. Visi dan misi berjaya berkongsi rezeki bersama. Kaya bersama2.

Dengan ini, Saya ingin memberi AMARAN .
Saya dipilih utk memulakan perniagaan Dexandra sebagai seorang FOUNDER, saya diamanahkan utk membantu dan memberi manfaat dengan jenama Dexandra utk kita semua. Menjaga hubungan sesama seller.

SAYA TIDAK REDHA SESIAPA YANG MENGAMBIL KESEMPATAN & BERMAIN HARGA UTK JENAMA DE'XANDRA.

Mungkin anda boleh bermain dengan harga, tapi ingat jika seorang yang pada haknya tidak redha, bagaimana anda fikir perniagaan anda akan terus berkekalan?!!!

P/s: Jika anda menerima amaran ini dari sesiapa pun team atau seller lain. Anda sedang diperhatikan. TOLONG JAGA AMANAH INI SEBAIKNYA. Sila rujuk kembali sesiapa team yang membawa anda dalam dunia Dexandra. Sila baca & pahamkan FAQ tentang harga dari team anda.

TERIMA KASIH
ERNA

"TOGETHER WE ARE ONE 
WE ARE RICH & SUCCESSFUL"


Harap anda faham kenapa saya sangat tegas tentang harga De'Xandra. Saya jaga amanah ni sebab saya nak rezeki yang BERKAT sebab ia akan jadi darah daging saya dan keluarga saya. Harap maklum :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...