Friday, October 21, 2016

Pokok Jurai-jurai

Asyik citer pasal bisnes jer kan? Bosan nanti hehhee

Image result for dekorasi pokok money plant


Hari ni, nak kasik cuci mata tengok gambar pokok hijau-hijau
Gigih saya google gambar pokok style jurai-jurai gitu.
Hahaa... suka-suka hati sebut 'jurai-jurai'.
Sebabnya tatau nak sebut pokok jenis camner kan

Tengok jer la sendiri camner pokoknya
Yang pasti....semuanya cantik!

Image result for dekorasi pokok money plant



Image result for dekorasi pokok money plant



Image result for dekorasi pokok money plant



Image result for dekorasi pokok money plant



Image result for dekorasi pokok money plant



Buat camni kat SOHO lawa sangat!

Image result for dekorasi pokok money plant



Hmmm... setakat ni money plant jer la mampu beli dan jaga
Itu pun tak sempat berjurai-jurai membesar.
Mati dulu hahahhaa

Image result for dekorasi pokok money plant


Image result for dekorasi pokok money plant
Nak berjurai sangat, nanti pergi nursery beli jer yang dah siap jurai-jurai camni.
Setel haahahah



Pokok sireh pun boleyyy... berjurai jugak kan?
Lawa pulak hahaha! Kang aku tanam pokok sireh pulak.
Senang 'Abang Salleh' nak mintak buat hantaran kawen :P

Image result for dekorasi pokok money plant


Rajin google pasal pokok ni, sebab rasa dah lama tak pegi buat lawatan tapak kat nurseri. Ketapang Brazil tak beli-beli lagi ni. Selagi tak dapatttttt!




*Semua image from Google Image

1 comment:

cik hani said...

kami baru plan nak beli pokok2 jurai ni kat kaison..
Harga dlam RM17.
Tak payah siram air..Takkan mati..
Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...