Friday, November 11, 2016

Deko dengan Pasu Ikea: Hijau di Dapur

Saya beli 4 jenis pasu dengan servis personal shopper IKEA Aisha Scha
Tak tau la nama betulnya apa, semua saya sebut pasu jer hehehe

Saya akan share caner saya deko pasu-pasu ni one by one.





Pasu ni saya just sumbat dengan dedaun hijau tipu-tipu jer
Lama punya dedaun ni, beli kat Jusco Mid Valley tahun lepas.

Ada 3 bijik pasu jenis besi waja ni
Pokok ijau ni ada 6, so setiap pasu tu dapatlah letak sama adil
2 pokok = 1 pasu. 




Lipat ajer batang pokok kasik pendek. 
Sumbat masuk pasu
Setel!




Saya letak kat dapur.




Ini dekat dengan sinki dan dapur gas
Kalau berhabuk atau kena percikan minyak takper
Pokok dan pasu ni senang cuci
Tak jadi masalah negara pun hehhee.


Next... gambar pasu-pasu lain tu pulak yer.
Hehheee, mood rajin mengemas, susun atur, deko-deko dah ada

Okey jumpa lagi :)

No comments: