Thursday, November 10, 2016

Perfume The Scent of Peace for Him & for Her (NYC Bond 9)

Perfume The Scent of Peace for Him & for Her (NYC Bond 9) nama ringkas dia kita panggil Bond Him & Bond Her. 

Senang nyebutnya!

Takyah pepening nak hafal dan tergeliat lidah yang dok makan budu ni nak sebut hahahha. Janji, bila dah spray, terus ko lupa pasal bau budu, dan-dan tu jugak feeling mat salleh kayo, sebab pakai perfume mahal giler!



Sebelum bisnes De'Xandra, saya tak tau pun wujudnya brand perfume The Scent of Peace (NYC Bond 9). Dah bisnes baru tau!

Terus rasa nak cuba perfume ni walaupun masa tu stok sangat terhad sebab De'Xandra HQ bau released bau ni. 

Kenapa saya nakkk sangat cuba?

Sebabnya ialah... jeng jengg jengggggg

Kerana, harga perfume The Scent of Peace (NYC Bond 9) ni yang paling mahal dalam list De'Xandra Inspired perfume!

Tengok jer la berapa harga yang ori. Menanges airmata darah pun, kalau yang ori, saya takkan merasa punyalah. Ye lah, rasa macam ko dah hilang akal ke ayu, sanggup berhabis duit yang tak berapa nak hado ni beli perfume rega ribu-ribu?

So, bila dah ada yang rega cuma RM65/sebotol, gila ko taknak beli? Hahhahha, sampai tahap tu sekali obess dengan perfume ahaks!

Bila dah beli tu, sampai jer terus zassssss spray.

Memang terbaik la bau dia. Suka sangat-sangat. 

Terima kasih De'Xandra, kerana bagi peluang kat saya dan juga korang yang nak merasa pakai perfume mahal dengan harga tak bebankan fizikal dan mental hehehe.

Saper tak try lagi Bond Her & Bond Him, saya rekemen sangat-sangat supaya try. Memang worth it, wangi sangat dan yang penting baunya jenis tak peningkan kepala. 


Bond Her & Bond Him ni, juga sesuai dibeli secara Couple Set.
So bila husband & wife guna, bau dia serasi dan harmoni jer



Harga sama jer, takyah risau
RM120 + 8 pos untuk 2 botol (semenanjung)
RM130 + RM11 pos (sabah/sarawak)


Oh, ada cerita tersendiri mengenai sejarah penciptaan (wah penciptaan katernya) perfume Bond Him & Bond Her ni. Berkaitan dengan perang gitu.

Apaaaaa?
Perfume sebegini wangi dan mahal ada kaitan dengan perang?
Biar betullll.

A'ah, memang betul uols.
Nanti ada masa i share yer kisahnya.

Tapi kalau nak beli, takyah la tunggu tau cerita pun takper hahaha
Boleh  terus order dengan saya:

Ayu Rashid
013 - 255 0727
(Whatsapp only tau)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...