Wednesday, November 30, 2016

Status FB seorang WAHM yang lemau pada pagi ini


Bila akulah boss & akulah kuli, macam ni la ;)

Last check-in bertapa kat sini hari Khamis lepas. Ni baru huru-hara nak update segala rekod. Al-maklumlah, harini kan closing day. 

Esok, dah bulan Disember. How time flies! 

Selamat bekerjalah yer. 



Ni dah siap update rekod dan transfer payment apa yang patut
Fuh! Lega.
Dapat la update blog secoet ni.

Bizi sket sejak Isnin kelmarin
Nek Jah & adik ayu datang sini
Kami ambik kat Muadzam malam ahad lepas
Pukul 12 t/mlm baru sampai rumah
Esoknya tu, mulalah aktiviti manjang bizi
Rumah rupa dah takder deko-deko dah
Sepah-sepah pulak jadiknya

Yelah, bertambahnya penduduk heehe dan cuti sekolah
Tau ajer lah kan.
Tetiap hari kena pikir nak masak apa
Adesss... letih sangat.

Malam rasa nak collapsed jer terus

Semoga lepas ni dapat la manage masa semula
Semoga dipermudahkan

Bisnes De'Xandra berjalan seperti biasa
Nak kena pulun sakan Disember ni
Manalah tau ada YES De'Xandra kan?
Boleh la buat tambah belanja anak nak bukak sekolah :)

Till then, nanti update lagi bila berkerajinan dan berkesempatan.




No comments: