Saturday, December 3, 2016

10 Tips Bisnes Dexandra Perfume secara Online



1. Ada peluang - Ambik jer.

2. Dah ambik peluang - Redah jer buat.

3. Cintai produk sepenuh jiwa tahap Romantisnya bak kata Ameng Spring :)

4. Tambah ilmu pasal produk dan bisnes (slo-slo kayuh)

5. Hati tu, tolong jangan nak tisu sangatlah yer.

6. Keep on going & motivate yourself. Takder saper boleh tolong diri kita kalau kita pun taknak tolong diri sendiri. Lama-lama orang pun bosan jugak, sebab kita taknak bagi full effort.

7. Sabar sebelum Syabbas

8. Allah ada. Yakinlah rezeki daripadaNya. Takyah kalut sangat kalau berhari-hari takder sales. Ada la hikmahnya tu.

9. Tambah marketing channel (FCM), dan mesti konsisten sharing (yang ni saya pun failed jugak hahaha).

10. Alang-alang bisnes gaya diva surirumah, biar kita dapat tunaikan impian kita sendiri, takyah nak harapkan orang lain tunaikan, berjanggut la kita tunggu.

Selagi ada daya usaha, selagi tu jangan give up.

OK?
Whose with me nak gapai impian yang tinggi bersama De'Xandra Perfume 2017 nanti?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...