Thursday, December 8, 2016

Bagaimana Jana RM2000 sebulan dengan Bisnes Online?

Credit to Sifoo Faisal Abdullah


Macam ni lah jugak leoih kurang konsep bisnes Dexandra Perfume
Semua orang boleh buat secara online
Nak offline pun boleh, terpulang pada keselesaan masing-masing

Buat target yang achiveable
Sertai dengan pelan tindakan dan bertindak

Jika orang lain boleh, kita juga pasti boleh
Cuma nak ngan taknak jer kan?

So, saper nak jana RM2000 sebulan dari bisnes online 
Dengan jual De'Xandra Perfume sebagai Dropship, 
Anda boleh hubungi saya


Btau awal-awal
Commitment fees = RM150

Kalau benar-benar nak bisnes,
Anda kena usahakan RM150 dulu sebagai modal permulaan
Sebab, jujur saya cakap, 
Saya penat nak layan orang yang nak bisnes
Tapi taknak usaha kuarkan modal langsung.

Terpaksa terus terang untuk jimatkan masa saya dan masa anda juga.
Nak berjaya kena berkorban dulu

Sorry jika rasa saya terlalu strict
Saya nak dropshipper yang benar-benar nak bisnes dan nak berjaya
Bukan setakat suka-suka jer 
Atau join bisnes sebab nak beli dengan harga dropship.

Saya nak yang berkualiti untuk 2017 ni
Bukan kuantiti :)


Jika anda rasa anda nak sangat-sangat
Pls dont hesitate to contact me:
Ayu Rashid

013 - 255 0727

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...