Saturday, December 24, 2016

Budak Tak Sabar Nak Sekolah!


Cepatnya masa berlalu. Budak ni dah nak masuk darjah 5 tahun depan.
Dah pandai nak melaram
Beli pakaian memilih sendiri dan juga cerewet macam mama!
Tu dok sibuk request nak beli handphone
Nak bagi pakai mama punya taknak, sebab mama rasa nak beli handphone baru.
Nak baru jugak tu, iskkk.
Risau la nak bagi anak pakai handphone dan internet sendiri ni
Huhuuuuu. 


Tahun depan, dah masuk darjah 5.
Dah kene start paksaan belajar, dah nak UPSR dah.
Masalahnya, mama dia bukan jenis berdisiplin pun suh anak belajar.
Macam mana tu?

No automatic alt text available.
Bersedia untuk tahun depan.
Sekarang kita rehat bercuti lagi 

Ni mama dia slow-slow nak taip silibus untuk setiap subjek
Dah tiap kena print out
Senang untuk guna as reference untuk revision.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...