Tuesday, December 20, 2016

Deko Throwback Rumah Sewa Shah Alam

Takder idea nak share pasal apa hahahha
Jumpa gambar deko ruang tamu masa kat rumah sewa Shah Alam
Istana Kayangan diberi gelaran hehehe.


 Gambar blur pun nak share hahaha


 Semua ni dah tinggal kenangan




Rindu.
Kalaulah boleh pindah semula ke Shah Alam
Tapi taknak dok kat flat ni.

Nak dok kat kondo di Setia Alam
Sebab bff saya akan pindah ke sana
Wahhh nak pindah jugak!
Bestnya kalau dapat berjiran dengan partner in crime
Dok Semenyih ni, bosan giler.

Bila tau sewa berapa, pengsan hahaha
Tapi kalau nizam nak, laju jer saya nak
Sanggup share bayar sewa sorang separuh hehe
Tapi nan ado la. Berangan sudaaa.


Tapi apakan daya...
Mereput la kat sini, tatau sampai bila.
Tepu dah otak, tak berkembang minda dok sini
Nizam suka la dok sini, suku sakat dia kat sini jugak
Nak balik kg dia pun dekat
Keta dapat parking depan mata

Bini yang kaki merayap ni, memang la mati kutu
Sini... apa yang ada?

Okey, sekian entry ntah-apa-apa :P

1 comment:

Zie Azi said...

simple deko..but nice