Monday, December 12, 2016

Update Kala Orang Sedang Bercuti Panjang!

Assalamualaikum.

Bercuti sakan yer. Long weekend untuk orang Selangor
Direct cuti 4 hari.
Sana-sini jalan jammed eh.
Seronoknya lahai dapat cuti-cuti mesia.

Kitorang dok rumah jer huhuuu
Nizam kerja. Tak tau bila siap kerjanya
Time cuti ni pulak la ada kerja memanjang.

Nek Jah & adik saya ada kat sini
Lagi lah takleh ke mana-mana
If not, ada peluang jer, mau ikut Nizam outstation.
Tapi nak buat camner kan. huhuuu.

Kesian. Semua kutu-kutu dah mati kebosanan dah
Takleh ke mana-mana. Bosan giler!

Takpelah, nanti Nizam dah abes keja, kita balas dendam
Ewah! Balas dendam nak ke manalah sangat kan
Cuti sekolah dah separuh dah.
Mana nak pegi.
Daripada balik Keratong, baik dok umah sendiri lagi bebas hehe
Biarlah walaupun tahap keliling dalam umah jer hehe

Throwback gambar masa ke Cameron Highlands on December 2010
Masa ni tengah sarat pregnant Hariz.
Ikut Nizam outsation. Wah rindunya zaman anak tak sekolah lagi.
Bebas nak ke mana saja.
Ni cuti sekolah pun melangut ajer!

Lupakan pasal cuti sekolah yang tak disangka sebegini bosan.
Lately ni, Hariz cranky sangat
Mengada giler sejak Nek Jah & Ayah Su dia ada
Geram dan naik stress rasanya

Sikit-sikit nak nangis dan buat-buat nanges!
Dah la suara kuat. Bergegar sampai ke tingkat atas

Haduih... sabar jer lah
Tak sabar nak tunggu bukak sekolah hahaha
Biar dia bizi dengan sekolah dan lebih berdikari
Makin lama cuti kang, makin mengada pulak
Feeling baby sangat pulak dia

Hmmm... mungkin dia pun bosan terperap jer

Okeylah sekian bebelan di pagi minggu
Kala semua orang sedang bercuti panjang.



Year End Sale (YES) De'Xandra sedang berlangsung. 
Jangan lupa dapatkan perfume Dexandra dengan harga jatuh tergolek!

Whatsapp:
013 - 255 0727

No comments: