Thursday, January 26, 2017

Besday Alish Next Week!



Khamis depan, lagi seminggu, 2/2/17 umur Hariz genap 6 tahun
Dia tak tau pun besday dia dah dekat
Saja tak btau, nanti dia asik tanya bila... bila... bila
Penat nak menjawab!

Itu belum lagi dia request nak hadiah, kek dan pegi otel ada kolam
Parah sket anak bujang kitorang sorang ni
Dia punya demand tu... phewww, lap peluh mak pak dia.
Apa dia ingat mak dia keje pegawai, bapak dia engineer tnb hahhaa
Maka, eloklah diamkan saja

Kita bagi la dia apa-apa surprise yang patut

Cuma kali ni, besday lebih special
Tengok la nanti macam mana
Semoga segalanya seperti perancangan dan dipermudahkan.

Dupp dapppp dupppppp dappppp!c

1 comment:

Intan Saffyna said...

hi, saya singgah sini follow awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...