Saturday, January 21, 2017

Deko & View Cantik di Swiss Garden Hotel & Residences Melaka

Bila keluar jer dari lift masa mula-mula sampai ke tingkat 10, iaitu kat bilik kitorang, saya rasa 'wowww cantiknya deko ni".

Simple but very stylish!
Dengan seater 3 ketul jenis macam ni
Sheer curtain kaler coklat, memang cantik sangat
Mengadap pulak ke swimming pool, memang sejuk mata mandang.


 Ni masa nak check-out.
Sempat suh budak-budak posing kat sini.
Tapi gambar gelap sebab membelakangkan cahaya.
Boleh la buat kenangan.





Soalan yang tak lekang dari mulut Hariz:

"mama, bila kita nak datang otel ni lagi, Alish sukaaa, best!"









 InsyaAllah, panjang umur, murah rezeki, kita datang lagi



Love the deko & view so much!
Bestnya kalau rumah sendiri ada area termenung berangan macam ni kan?
Hhahahhaha. Berangan taknak kalah tu!


No comments: