Monday, January 16, 2017

Dekorasi Kejap Situ Kejap Sini!

Minggu ni target nak kemas rumah
Sejak cuti sekolah lepas, OMG rumahku
Macam apa bersepahnya, tak sukaaaa.
Stress rasa :(

Saja alihkan drawer pakaian Dania Hariz kat sini
Ni tatau la berapa hari dapat bertahan dok sini
Rasa macam semak jer huhuhuuu
Tak sesuai pun yer jugak








Letak kat tepi wing chair dekat area rak buku
Console table saya alih letak tepi sliding door
Eh, rasa tak sesuai pulak.
Tu rasa nak kena tukar-tukar semula ni



Deko ringkas jer!




Ewah... kemahen show off hahaha
Tak terbeli lagi pasu lawa-lawa nak isi ketapang brazil ni
Lagi sepasu, dok kat beranda.




Takpe, nanti alih semula bila dah boring dan ada kerajinan
Buat sementara waktu ni, hadap jer la dulu :P


P/S: Line internet tengah sengal, bila upload gambar, certain gambar jadi pelik. Lantaklah, malas nak re-upload... jenuh tunggu loading. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...