Friday, January 20, 2017

REVIEW: Swimming Pool Swiss Garden Hotel & Residences Melaka

Saya nak buat review ringkas jer mengenai swimming pool kat Swiss Garden Hotel & Residences Melaka ni. Tak perlu bercerita panjang, buat penat jer menaip, sebab korang mesti eksaited nak tengok gambar rather than baca bebelan saya kan... hehehhe

Dalam gambar-gambar yang saya share ni, untuk 2 hari. Iaitu Jumaat petang dan sabtu pagi. So, jangan kepelikan bila tengok baju seluar hariz dania berbeza-beza. 

Saya main letak jer memana gambar yang saya rasakan menarik nak share kat sini. View memang cantik dan damai jer. Best!





















  

























Termenung memikirkan masa depan hahahha!
Mak bapak malas nak terjun kolam sama.
Memantau anak-anak mandi sambil duduk-duduk sajork!




Pose macam ni adalah wajib yer.... ewah!



Dah, jom balik bilik!
Ni area pool dewasa, yang katanya bertaraf sukan olimpik gitew.
Memang cun la swimming pool kat sini.


So, as a review untuk swiiming pool kat Swiss Garden Hotel & Residences Melaka ni, saya highly recommend untuk korang pegi. Yang dewasa pun sakan boleh berendam macam duyung & dugong hehhe. Anak-anak pulak, mesti heppy dan puas main kat sini.

Pakaian pun tak strict. Boleh pakai t-shirt dan suar biasa. Takyah susah-susah nak pakai swimming suit. Nak beli mahal wehhhh kalau yang belum ada macam kitorang ni. 

So, kepada korang yang nak bercuti di Melaka, bolehlah masukkan hotel ni dalam list hotel yang akan jadi pilihan korang sekeluarga :)


1 comment:

Irda Garmin said...

satu malam berapa ye kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...