Thursday, January 19, 2017

Stok Gucci Flora is coming soon!

Assalamualaikum & Selamat Pagi.
Salam ceria, semoga hari ni hari yang hebat buat kita semua :)


Pagi ni saya ambik mood Gucci Flora. Lepas mandi, terus spray Gucci Flora. Terus rasa semangat nak buat kerja kat SOHO dan erkk, karang nak masak pulak hahaha. Mak kerja dari rumah macam ni la, tetap nak wangi jugak kannnn. Bukankah perfume adalah terapi yang mudah?

Pada saya bau Gucci Flora ni agak strong. Since saya suka bau yang soft, tapi nak jugakkk ber-Gucci Flora, so saya spray sekali jer kat nadi pergelangan tangan.

Bau dia?
Hmmmmm... cuba sendirilah. Kang saya over pulak tee-up produk yang saya jual 




P/S: 
Since sejak beberapa bulan ni, stok Gucci Flora sangat tandussss, InsyaAllah hujung minggu stok Gucci Flora akan masuk dengan kuantiti yang agak banyak (erkk, biasanya banyak pun still tak cukup! OMG, ada yang bermandikan Gucci Flora Dexandra ke? Hihhii).

So, if uols nak beli... better whatsapp saya ASAP. Boleh saya reserve kan sesiap. 

Whatsapp no bertuah ni:
013 -255 0727

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...