Tuesday, March 21, 2017

5 Bau Latest Dexandra Her IN STOCK!

5 jenis bau ni, bau baru yang Dexandra keluarkan.

Nak dapat ni, memang sangat susah!

Setiap kali released, memang very limited.
Kami sesama agent dan dropship pun berebut hehe
Mula-mula harus la nak guna sendiri dulu kan.

Tapi, selalunya kami utamakan customer dulu.
Takper, demi korang kami lambat sikit merasa pun takper
Cukup la guna tester dulu amik bau hehe.

Sekarang (setakat saya update blog ni),
5 jenis bau ni saya ada stoknya tau

Kalau nak, sila cepat sebelum kehabisan
Stock are selling fast.

Ni 5 bau tersebut yer.
Love in White Creed



Gucci Bamboo

English Pear & FreeAsia by Jo Malone



Petite Cherie by Annick Goutal


Viva La Juicy



Nak beli boleh terus Whatsapp:
Ayu Rashid | 013 - 255 0727

No comments: