5S Lagi... Atas meja SOHO

Bersambung entry semalam katernya!
Dah siap kemas laci meja, moh ler beralih kemas atas mejanya pulak
Bersepah ni, sebab baru balik dari JB Sabtu lepas.
Seminggu kat sana, bawak laptop dan buku2 berkaitan bisnes
Maka, berkemaslah semula... sebab saya takleh keadaan bersepah


SEBELUM
*juling mata nengok ehh, camne nak dok buat kerja ni? 

Image may contain: people sitting
Sekejap jer ni nak kemasnya hehhe





SELEPAS
*libas rambut!
No automatic alt text available.
Buku-buku rekod sales dan daily duit kuar-masuk saya sumbat dalam kotak tu. Biasanya dalam tu saya letak diary, planner dan buku nota.

Since yang tu ada yang dah buang dan simpan dalam laci bawah, saya gantikan pulak dengan buku rekod yang hari-hari dok guna. Selalunya letak atas meja jer, ni ada ruang dalam kota tu, letak jer situ. Lebih kemas.



No automatic alt text available.
Suasana bila saya buat kerja, camni la...
Saya OCD sikitttt heheheh.



Image may contain: screen
Nampak tak benda baru tepi laptop tu?
Bukan bunga tulip tu... tapi yang ada tulis RONELLA tu. Haaa... nanti saya share pasal benda alah ni. Im so eksaited dengan benda alah ni semenjak dua menjak ni. Mak jatuh cinta uols!



Image may contain: flower and plant
Bunga tulip baru, petik dari Holland hahaha
Saya beli tru online dengan personal shopper.
Cantik kan? Macam bunga idop!

Bilik SOHO dah kemas.
Nanti nak kemas bilik lagi 1
OMG.... pitam tengok sejak saya balik dari berpantang ni
Bersepah gilaaaaa... kacau jiwa raga tengok

Hmmm... kena slow-slow berkemas dalam keadaan takleh melasak.
Susah ohhhh... 

Comments

Fatin said…
Cantik bunga baru petik dari Holland tu ;p
Cantik tulip tu😍😍😍

Popular posts from this blog

De'Xandra Perfume: Top 10 Selling

Idea Deko| Dilema Rumah Sempit?

Resepi Solok Lada Original Terengganu