Monday, March 20, 2017

Beli Bunga Online

Susah sangat nak keluar rumah kan sejak dalam pantang.
Pastu, skang pulak dok kemaruk layan IG 
Pastu jumpa la IG personal shopper Ikea, Kaison dan SSF
Dia jugak jual barang deko pre-order dari Aussie

Wah buntang mata tengok.
Sekarang ni kan saya gila layan deko Scandinavian.
Geramnyaaa lahai.

Pastu, mulakan dulu mukadimah shoping tu dengan beli bunga dan daun hehe
Jadik ler kan sementara beli benda lain
*kalau ada rezeki.

Saya beli bunga tulip dan daun jurai-jurai





Tak sempat lagi dan belum ada mood nak gubah dan deko-deko
Tunggu dah bebetul sihat dan kira nak buat deko raya terus.

So, saya jadikan dulu bunga dan daun jurai tu sebagai props haha
Gigih snap gambar okey!




Banyak jugak snap gambar dengan macam-macam 'pose' gitu
Pastu, sempena hari Jumaat (saya snap jumaat lepas)
Saya bagi kat kawan dalam team Dexandra dan team Oh Wanginya
Semoga gambar tu semua dapat memukau mata customer. Amin.

Okey, bye!bunga

No comments: