Tuesday, March 14, 2017

Deko ala Scandinavian

Related image

Semenjak dua menjak ni, saya dok gila layan IG
IG deko ala scandinavian uols!

Rasanya deko ala scandi ni, tak perlukan bajet besar sangat
Beli sikit demi sedikit lama-lama sendat rumah pun boleh
Sesuatuuu sangat ni... hahaha!

Meh la kita layan gambar yang saya google
Since malas nak bercerita kan, layan gambar sudaaaa
Lagi best!

Image result for dekorasi scandinavian


Related image


Related image


Related image


Image result for dekorasi scandinavian


Image result for dekorasi scandinavian


Image result for ruang tamu scandinavian


Image result for ruang tamu scandinavian



Image result for ruang tamu scandinavian


Image result for dekorasi ala scandinavian

Gambar dari google image tak lawa sangat
Kalau gambar dari IG...pergh!
Meleleh ailio tau.

Syok jer layan IG cuci mata tengok umah orang cantik-cantik jer
Terus berangan
Walaupun tak mampu buat cenggitu hahaha

Yang mampu...
Cuma beli pokok ni monstera!

Related image
Pokok monstera ni antara deko items penting untuk deko ala scandinavian


Image result for pokok monstera
Meh la berangan nak berdeko ala-ala scandinavian 

No comments: