Sunday, April 2, 2017

Ayra Turns 2 Months!


Alhamdulillah. Dah 2 bulan umo si bongsu kami
Membesar bagai johan ehhehee
Geram tengok pipi dia, macam pau
Dah jadik bentuk segi 4 sama dah :P

So, nak abadikan kenangan umur Ayra 2 bulan harini
Saya pun gigih la snap gambar dia
Ber-DIY Photoshot katernya
Ye laa... nak upah photographer tak mampu kan
Maka, buat la sendiri, walaupun tak kreatif 

Mencarik la benda apa boleh buat props heehe

Mama Ayra beli stick notes nak tulis cenggini haaa.
Punyalah semangat hahahah



Props la sangat hahahaa.
Ada jugak gambar yang ada 2 ekor teddy bear Kit Kat.
Alish la yang letak hehehe

Alahai, setting camera hp tak molek pulak
Tak reti nak setting yang mana paling cun gambar

Beria beli handphone baru sebab nak ambik gambar family
Tapi, sendu jugak hasilnya
Bukan sebab masalah camera hp, tapi saya yang tak reti

Nanti nak kena google setting camera phone yang cantik
Untuk Samsung J7 Prime

Nizam punya gambar hp lawa
Dia guna Oppo. Dania pulak Asus
Tapi, mana best guna hp orang lain
Sebab gambar nak kena dari hp sendiri
Senang nak guna dan transfer ke laptop

Hmm... boleh la dari takder kenangan kan
Ayra pun memberikan kerjasama yang baik hehee
Dari lepas mandi, pakaikan baju dan posing

Dalam dok posing tu.. boleh sampai dia tertidur!
Sabor jer lah kalu waktu siang
Kalau malam... mula la berjaga sampai subuh wawaaaa.

Okey, InsyaAllah. 
Day 100 nanti saya share gambar Ayra.

No comments: