Thursday, May 11, 2017

Make Over Bilik Dania aka SOHO - Part 3

Malas nak taip pepanjang
Korang pun dah menyampah baca pasal ni hahaha
Buat jer la 1 entry ayu oiiiiii

Well, bila idea nak blogging tak berapa nak meriah
Kenalah panjang-panjangggggg-kan entries kan
Hhahahhha.

Tengok gambar masa proses nak pasang katil baru ye

Nizam dan adik ayu yang pasangkan
Jenuh jugak tengok depa follow user manual tu
Sib baik berjaya hehehe



Karpet dah gulung letak tepi
Pastu simpan. Takmau guna samada kat bilik atau hall






SOHO kekal duduk kat area ni
Takleh alih ke mana-mana dah dalam bilik ni
Ni jer area sesuai untuk saya bertapa



Entry deko dah siap... TUNGGU!
*Entri mintak pelempang ni bersambung tak abeh-abeh!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...