Wednesday, May 24, 2017

Risau masalah gastrik, Sebu perut & Angin semasa bulan puasa?

InsyaAllah, lagi 3 hari kita akan sambut kedatangan bulan Ramadhan al-mubarak.
Dah sedia ke?

Ramai dah kan, yang dok atur menu sebulan berbuka & bersahur
Hihi, tak kata orang, tapi saya la tuuu
Menu wajib ado, walaupun hakikatnya masak ikut menu nan adooo!
Ahaks!

Ada jugak surirumah yang dok gigih spring cleaning rumah
Haaa... gosok jangan tak gosok, sampai berkilat!
Saya bab spring cleaning ni, tak buat tahun ni
Tak larat. Baru nak masuk 4 bulan lepas bersalin czer
Jangan nak carik pasal berkemas rumah sakan.
Kemas sikit-sikit takper la, asal sedap mata mandang
Selebihnya, tunggu lepas balik raya baru mengemas raya
Itu pun kalauuu rajinnnnnnnn!

Bercakap pasal persiapan nak sambut puasa
Ada tak di kalangan korang atau family yang ada masalah:
Gastrik, pedih ulu hati, sebu perut, angin berlebihan dalam badan
Semua ni kita rangkumkan sebagai masalah ketidakselesaan perut 

Haaa, kalau ada masalah kat atas, korang boleh cuba produk baru Ronella ni
Iaitu Ronella Gas-C.

Saya copy paste dari blog Ronella Essential Oil saya punya la yer
Uols boleh baca kat sini atau terus ke link blog sana mengenai Ronella Gas-C




Memperkenalkan, latest produk dari Ronella sempena Ramadhan:
Ronella Gas-C





Ronella Gas-C membantu meredakan masalah:
  • Gastrik
  • Pedih ulu hati
  • Perut kembung
  • Ketidakselesaan perut


2 cara penggunaan Ronella Gas-C iaitu:
  • Hanya roll on sahaja dibahagian abdomen atau perut setiap kali anda mengalami sakit perut atau ketidakselesaan perut akibat daripada masalah pencernaan. 
  • Boleh juga dihidu secara terus bila-bila masa anda mengalami sakit perut.

BOLEH DIGUNAKAN OLEH KANAK-KANAK, DEWASA, WANITA HAMIL/MENYUSU BADAN & WARGA EMAS.

Produk selamat kerana daripada sumber semulajadi.


Harga pengenalan: RM39 sahaja
Postage: RM7


Berminat boleh terus whatsapp:
Ayu Rashid | 019 - 989 8341

No comments: