Friday, June 2, 2017

Seminggu dah puasa & Ayra 4 months today!

Salam & Hi.
Selamat berpuasa korang! Seminggu sudah yer, kejap jer rasa. Dah la cuti sekolah, balik kampung (mertua) pulak. Lagi la rasa cepat masa berjalan. Tapi tak best la sebab Nizam keje. Tak dapat menjelajah param dengan dia hehee.

Esok nak balik Semenyih dah. Lama dah tinggal kucings dan pokok munge. Apa jadik agaknya tu. Dah la Ara baru dalam 2 minggu beranak.


Hari ni umur Ayra dah 4 bulan. Agak meragam lately ni. Syukurla malam dia tidur lena. Dapat la tidur puas.

Oh ya. Skang sale Dexandra raya tau. Boleh tgk previous entry promo yang ada.

Okey penat jari gemok ni update guna handphone. Menaip sebelah tangan sambil sebelah tangan lagi buai Ayra. Multitasking gitu. Ni pukul 6.35pm. Mak mertua masak kat dapur pun tak dapat tlg. Sbb time ptg gini Ayra mula nak meragam. Berbuka pun mkn kuih sambil riba dia.

Hmmmm... gini la ada baby dan takder bibik!

Slmt berbuka!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...